Over bold

Bold is een no-nonsense reclamebureau met als uitgangspunt de communicatie tussen u en uw klanten. Uw boodschap visueel helder vertaald. Van concept, ontwerp tot realisatie. We bieden een totaalpakket aan van o.a. huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp en webdesign. Dus alles onder één dak en dat is wel zo praktisch!

Bold bevindt zich in een netwerk van specialisten met aanvullende disciplines binnen de visuele communicatie. Hierdoor kunnen we elk denkbaar project aan. Nooit te klein voor grote opdrachten, maar ook nooit te groot voor kleine opdrachten. Bold is eigenzinnig, betrouwbaar, enthousiast, nuchter en flexibel.

Corporate Identity
Effectief ondernemen is in de eerste plaats een kwestie van ‘zich weten te onderscheiden’. Van belang is dat uw bedrijf of instelling een consistente identiteit heeft en professionaliteit uitstraalt. Bold realiseert dit door een juiste visuele samenhang binnen de diverse huisstijlonderdelen. Denk aan een onderscheidend logo, visitekaartjes, briefpapier, website, gevel- en autobelettering, bedrijfskleding en brochures.

Communicatie en Ontwerp
Naast een complete huisstijl ontwikkeld Bold dus ook alle denkbare communicatie-uitingen in het verlengde van uw merk. Uw boodschap visueel helder doorvertaald in bijvoorbeeld een brochure, advertentie, uitnodiging, verpakking, website, postercampagne of DM (direct mail).