Over bold

Bold is een no nonsense reclamebureau met als uitgangspunt de communicatie tussen u en uw klanten. Uw boodschap visueel helder vertaald. Van concept, ontwerp tot realisatie. We bieden een totaalpakket aan van o.a. webdesign, huisstijlontwikkeling & grafisch ontwerp. Dus alles onder één dak en dat is wel zo praktisch!

Bold bevindt zich in een netwerk van specialisten met aanvullende disciplines binnen de visuele communicatie. Hierdoor kunnen we elk denkbaar project aan. Nooit te klein voor grote opdrachten, maar ook nooit te groot voor kleine opdrachten. Bold is eigenzinnig, betrouwbaar, enthousiast, nuchter en flexibel.

Corporate Identity
Effectief ondernemen is in de eerste plaats een kwestie van ‘zich weten te onderscheiden’. Van belang is dat uw bedrijf of instelling een consistente identiteit heeft en professionaliteit uitstraalt. Bold realiseert dit door een juiste visuele samenhang binnen de diverse huisstijlonderdelen. Denk aan een onderscheidend logo, visitekaartjes, briefpapier, website, gevel- en autobelettering, bedrijfskleding en brochures.

Grafisch Ontwerp
Het vormgeven van beeld en tekst in de breedste zin van het woord. Naast een complete huisstijl kan het dus ook een op zichzelf staande uiting als advertentie, uitnodiging, flyer, verpakking, (theater)affiche, postercampagne of DM (direct mail) zijn.

Webdesign
Als Bold spreekt over een professionele website, moet deze een logische structuur en een heldere navigatie hebben. Naast snelheid moet de website ook goed vormgegeven zijn, alleen dan straalt deze professionaliteit uit en houdt de bezoeker langer op uw site. Uitgangspunten voor een professionele website zijn: functionaliteit, vindbaarheid (SEO) en branding.